Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst

Regler

Generelle regler:

  • Dette er et klubforum, brug evt. signaturen til beskrivelse af din vognpark, læseren kan se dit erfaringsgrundlag. Dit navn står allerede i din profil.
  • Avatarbillede er ikke alene tilladt, det er anbefalet. Helst af dig selv. Det er meget sjovere, at se hvordan du ser ud. De fleste ved allerede, hvordan en 156’er ser ud.
  • Anvend søgefunktionen. I mange tilfælde findes svaret det du vil spørge om allerede i forummet og en enkelt søgning kan måske finde det til dig.

Forum:

  • ARKD’s forum er tænkt som et venligt forum. Personlige overfald og grim tale om personer/andre fora/klubber/virksomheder eller lignende, vil blive slettet og medlemmet blive advaret. Medlemmersom gentagne gange poster noget sådantvil blive blokeret fra forum.
  • ARKD’s forum ligger som bekendt internettet, og selv internettet gælder de danske love faktisk. tænk over hvad du skriver og linker til. Bagtalelse eller voldsomme overfald kan lede til sagsanlæg mod Alfa Romeo Klub Danmark. VÆR OPMÆRKSOM , at det naturligvis er forbudt at uploade, udbyde salg af, poste eller anden måde at forbryde sig imod copyrightbeskyttet materiale. Lav et link til hvor du har fundet materialet i stedet, slipper vi for ubehagelige mails fra advokater.
  • Tænk at det kan være meget svært at tolke ironi over nettet. Laver du sjov med nogen, anvend en smiley (eller to), det opfattes som sjov. Mange flame-wars er startet grund af misforståelser.
  • Lad være med at tolke det du læser den værste måde du kan forestille dig. Oftest mener personen, som har skrevet, noget helt andet. tag en dyb indånding og tænk dig om, inden du flyver til tastaturet med et grimt svar. Indlæg med grimme svar vil blive slettet.
  • Hold dig til emnet i tråden. En gang imellem kan en tråd bevæge sig lidt ud af en tangent, og det er i orden, men når der begyndes at tale om noget helt andet parallelt med det oprindelige emne, er tråden helt klart løbet af sporet. Indlægder ikke vedrører trådens emnevil blive redigeret eller slettet.
  • Skriv tydelige emner. Emner som ”Tjek den her” eller ”HJÆLP!!! PANIK!!!” er ikke tydelige, skriv hvad tråden handler om. Utydelige emner vil blive redigeret.
  • Vil du et andet medlem noget, send vedkommende en mail, lad være med at bruge forum til personlige samtaler. Personlige samtaler  forum vil blive slettet.

HVIS DETTE IKKE EFTERLEVES VIL MEDLEMMET BLIVE ADVARET OG/ELLER UDELUKKET. Vi håber selvfølgelig at slippe for drastiske skridt, men respekteres reglerne ikke, vil man altså kunne vente en straf.

Tid til at oprette siden: 0.03 sekunder

Banner

© 2008-2023 Alfa Romeo Klub Danmark