Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst
  • Side:
  • 1
  • 2

EMNE: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modstand 07.12.2016 16:47 #24614

Hej Esben. Fantastisk: Min kone kom hjem i går aftes med Mito'en, der ikke virker på blæsertrin 1-3 (lige som din). Første forsøg var at tjekke sikringerne også de dårligt placerede under instrumentbrættet - ingen held. Næste forsøg er at tjekke på Alfaklubben under Mito og bingo: Så springer dit indslag op som det første:) Nu skal jeg ude og rode lidt.

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modstand 07.12.2016 17:56 #24615

Gilbert Jensen skrev:
Hej Esben. Fantastisk: Min kone kom hjem i går aftes med Mito'en, der ikke virker på blæsertrin 1-3 (lige som din). Første forsøg var at tjekke sikringerne også de dårligt placerede under instrumentbrættet - ingen held. Næste forsøg er at tjekke på Alfaklubben under Mito og bingo: Så springer dit indslag op som det første:) Nu skal jeg ude og rode lidt.


Så er trinregulerings-modstanden afmonteret. Der sad ingen skrue i min til at holde den fast og jeg tror heller ikke det er nodvendigt for den sidder fint uden. Hvordan ved jeg så om den er defekt - kan man måle noget?
Vedhæftning:

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand 07.12.2016 19:42 #24616

Hej.

Du skal kunne måle en modstand mellem indgang og alle 4 udgange. Blæserhastigheden reguleres ved at fyre effekt af i en modstand i stedet for motoren. Du skal kunne måle mindst modstand på trin 4 og så stigende modstand desto lavere trin der måles på. Er der et trin uden modstand, er det defekt.
Med venlig hilsen
Morten Svendsen, Rødekro
ARKD-medlem nr. 4630
Alfa Romeo 1300 GT Junior 1966
Alfa Romeo 1300 Spider 1971
Fiat Grande Punto 1.3 JTD 5D Dynamic 2009
Citroen C4 Cactus 1.6 HDI Feel 2016
Peugeot 208 BlueHDI Desire Sky 2017
Ex - VW Multivan Highline 2.5 TDI 7 prs. 2006
Ex - Fiat Punto 85 ELX 3D 1998
Ex - Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 1996
Ex - Fiat 128 1.1 1973

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand 18.12.2016 12:13 #24662

Tak til Morten - målte den igennem og der var ikke målbare fejl. Jeg gav den kontaktspray og monterede den igen og halleluja: Har nu kørt upåklageligt siden.
  • Side:
  • 1
  • 2
Tid til at oprette siden: 0.46 sekunder

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark