Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: Startspærre

Startspærre 27.04.2019 20:56 #30089

Hej alle
Jeg har fået noget af et problem har haft minus Polen af batteriet for at montere en ladeledning, og derefter ville code lampen ikke slukke .
Er der nogen der har haft samme problem og ved hvordan det løses, er der noget man kan nulstille det med eller andre ting man kan gøre

Mvh
Erik Skov

Sv: Startspærre 27.04.2019 21:01 #30090

Hvilken model?
- du skal nok have en tester på og omkode nøglen - så bilen igen kan gendkende bilen.
er det en "codeI" eller "codeII"
mvh
ooo=v=ooo
Vernon P.

159 Q4 berlina 3,2 JTS (2006)
Sud 1,5 Berlina (1982)

Sv: Startspærre 27.04.2019 22:02 #30092

Det er en spider 916 fra 1997
Erik

Er der ikke noget man kan gøre for at starte den er reset knap eller lignende, nu holder den jo hjemme i min garage og kan ikke starte ?
Jeg troede det kun var radion der skulle kodes om ved strømafbrudelse hvordan skifter man batteri hvis man ikke kan tage strømmen?

Mvh
Erik Skov
Sidste redigering: 28.04.2019 08:21 af Erik Skov.

Sv: Startspærre 28.04.2019 14:30 #30095

Havde du nøglen til at sidde i tændingslåsen da du satte batteriet til igen?
De tidligere modeller var lidt følsom over for dette da system så kunne glemme nøglen.
Har du flere nøgler du kan prøve med?
Ellers kan det også være antennen til at læse nøglen der har dårlig forbindelse.
Det er en sort ledning der sidder rundt om tændingslåsen og går til kodeboksen

Sv: Startspærre 28.04.2019 20:06 #30097

Hej Alle
Det er lykkedes mig at få gang i bilen igen jeg talte med en mekaniker og han gav det råd jeg skulle prøve at tage batteriet af igen og efter et par gange lykkedes det startspærre kunne slukke
Men tak for alle svarene

Mvh
Erik Skov
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.16 sekunder

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark