Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Classico Træf i Nordsjælland
Fra Fredag, 28. August 2020
Til Søndag, 30. August 2020
Sol, blæst, sand og vand …

Traditionen tro afholdes Classico træf den sidste weekend i august, i år på Sjælland.

alt
Mødested fredag eftermiddag kl. 15 er Hammermøllen Café, Bøssemagergade 21, 3150 Hellebæk, hvor vi starter med kaffe & kage.

Alfa Romeo klubben, Sektion Sjælland, sponserer i anledning af 110-års jubilæet kaffe, kage, spumante - meget fint, stor tak!

Basen bliver på Marienlyst Standhotel i Helsingør, lidt nord for Kronborg (1,2 km), Nordre Strandvej 14, 3000 Helsingør.

Marienlyst er valgt fordi det byder på badehotelsstemning med fin sandstrand lige ud for hotellet, flere terrasser, strandspa, flere pools, god mad, og Helsingørs gamle by rundt om hjørnet med Kronborg, Søfarstmuseum, Kulturhavn, shopping osv.

Fredag aften er der 3-retters middag på hotellet, Mads Langer giver intimkoncert på hotellet kl. 22 (billetter skal tilkøbes), eller måske en tur på Holger Danske Bar, overnatning.

Lørdag efter morgenmaden kører vi en rundtur i de smukke områder i Nordsjælland, omkring de større søer, ved nordkysten, Tisvildeleje.
Vi spiser frokost på Esrum Kloster, Gilleleje Badehotel eller lignende sted (ikke fastlagt endnu).
Gåtur ved stranden øst for Hornbæk.

Der er eftermiddagskaffe og kage på hotellet ved 16-tiden. Der er måske tid til en gåtur rundt om Kronborg. Vi spiser igen en 3-retters middag på hotellet, overnatning.

Søndag efter morgenmad er der udcheckning og lille køretur fra kl. ca. 10. Måske en rundvisning på et (eller 2) af de klassiske skibe i Helsingør Kulturhavn, lige ved Søfarstmuseum. Vi finder et sted at spise vores to-go-sandwich, måske hos Villa Brinkly i Snekkersten, hvor vi også kan gå en tur i skoven.

Pakkepris med 2 overnatninger i dobbeltværelse (fredag & lørdag), morgenmad, 2 x 3-retters menu, 2 x kaffe/kage er 3.775 kr. pr. par.

Classico Registers medlemmer bliver kontaktet direkte med invitation. Andre klubmedlemmer med interesse for de klassiske Alfa Romeo-modeller (frem til og med Tipo 105/115 - Giulia serien) kan henvende sig til Klaus Hahn, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , 5151 6198.
Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Classico Register

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark