Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Forårskøretur, forhandlerbesøg og hyggedag i Nordjylland
Lørdag, 27. April 2019, 10:00
Vi starter hos vores nye forhandler i Aalborg, nemlig en god gammel kending; Bøgsted Biler, der igen er blevet forhandler.

Vi ved, at Bøgsted altid har haft en passion for Alfa Romeo og har fyldt butikken op med spændende biler. Der vil ligeledes være mulighed for en kop kaffe og et rundstykke. Vi ved, at det bliver rigtigt spændende og er sikre på, at vi kommer til at HØRE en rigtig Q i live.

alt
Kl. 11.30 starter forårskøreturen for dem, der vil med og igennem den flotte nordjyske natur mod vores gode, rare medlem Bendt Christensen på Hedebo Strandcamping ved Sæby. Der vil blive holdt pause undervejs med mulighed for en let frokost, hvis man ønsker.

Kl. 15.00 (cirka) ankommer vi til Hedebo Strandcamping, Frederikshavnsvej 108, 9300 Sæby. Her skal vi se Bendt Christensens imponerende samling af omkring 300 klassiske motorcykler. Bendt er en formidabel fortæller og vil helt sikkert have en masse at fortælle om sin passion for motorcykler.

Kl. 16.00 vil der blive serveret kaffe og kage i campingpladsens cafeteria. Herefter vil den officielle del af forårskøreturen være ovre.

Men vi er nogle stykker, der ikke kan nøjes med dette. Derfor har vi indkvarteret os på campingpladsen og vil forsætte med at hygge med noget fællesspisning og samvær, til vi ikke orker mere hen under aftenen. Dette er man selvfølgelig velkommen til at deltage i, hvis man ønsker, men eventuel overnatning skal man selv klare med Hedebo Camping, www.hedebocamping.dk eller tlf. 98 46 14 49.

Tilmelding senest onsdag den 24. april til Peter Binderup, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller tlf. 22 13 43 23. Det gælder uanset, hvordan man ønsker at sammensætte sin deltagelse. Man er f.eks. velkommen til kun at deltage i køreturen.
Sted : Bøgsted A/S, Hadsundvej 113, 9000 Aalborg


Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Jylland

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark