Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Alfa Romeo Berlinaen vender tilbage - måske ...
Søndag, 13 Januar 2013 13:38
 

Det er jo ingen hemmelighed, at Alfa Romeo for tiden ikke har en Berlina programmet. Noget der ikke er set siden 1950, hvor Alfa Romeo 1900 dagens lys.

Lanceringsdatoerne de kommende Alfa Romeo Berlinaer, er lidt som vinteren i Danmark, du ved den kommer før eller senere, men ikke den nøjagtige dato. Hverken importør eller kunder har stadig ikke nogen brugbar information, kun de høje chefer i Torino har en ide om det. Den italienske avis, La Repubblica, mener nu også at være i besiddelse af denne information.

Den længe ventede afløser for Alfa Romeo 159, kaldet Giulia, vil blive introduceret en helt ny platform (og nye motorer) i 2015. Med en forsinkelse 3 år i forhold til den oprindelige lanceringsdato, får den oplysning sikkert verdens (utålmodige) Alfisti til at tænke " skal den godt nok være god!".

En glædelig nyhed er derimod, at afløseren for Alfa Romeo 166, der udgik i 2007, "allerede" vil blive lanceret i 2014, og blive baseret , og produceret sammen med, den kommende Maserati Ghibli.

 

 

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark