Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Alfa Romeo Giulietta præsenteret for verdenspressen
Søndag, 18 April 2010 16:44
 
Sidste tirsdag (den 13. april), havde Alfa Romeo inviteret den internationale presse til at komme og prøve den nye kompakte Alfa Romeo Giulietta til en vejtest efterfulgt af en mere dynamisk test på Baloccobanen.

Efter sin verdenspremiere på Geneve Motorshow, har efterfølgeren til 147, det tunge ansvar at promovere Alfa Romeo i året for bilmærkets ethundredeårs jubilæum. Så det er ikke rigtigt tilladt for bilen at fejle. De foreløbige tilbagemeldinger i de seneste dage, viser heldigvis at journalisterne ikke har været helt immune over for den både charmerende og velkørende Giulietta (se evt. eksemplerne fra hhv. Car, Evo samt det hjemlige FDM/Motor).

Alfa Romeo Giulietta vil fra start blive tilbudt med 1,4 TB benzinmotor 120 hk, 1,4 MultiAir 170 hk, 1,6 JTDm diesel 105 hk og 170 hk 2,0 JTDm. Den "sjove" version, Quadrifoglio Verde med den 235 hk 1750 TBi motor, forventes denne sommer. Alle motorer er udstyret med den nye familie af 6-trins manuel gearkasser, og begge versioner på 170 hk benzin eller diesel, vil også kunne fås med den nye dobbelt kobling transmission, Alfa TST. Endelig vil en "middel" diesel-version med 120 hk ankomme i 2011. Alfa Romeo vi også fortalt, at bi-fuel benzin / LPG er under overvejelse.

Alfa Romeo har planer om at sælge mere end 120.000 biler i år, herunder 40.000 af den nye Giulietta, mod 110.545 i 2009. I sidste ende har Alfa Romeo til hensigt at sælge 100.000 Giulietta om året. Harald J. Wester, administrerende direktør for Alfa Romeo, sagde, at "Giulietta er baseret på en platform, der vil være rygraden i mange produkter fra Fiat-gruppen. Vi tror på potentialet i Alfa Romeo".

Indledningsvis er Giulietta ikke beregnet til det amerikanske marked. Gasedelli Richard, vice-ansvarlig for kommunikation i Fiat-koncernen, sagde, at "i øjeblikket er der ingen planer om at lancere Giulietta i Nordamerika". Men han ønskede at præcisere, at "i øjeblikket" ikke betød aldrig.

Alfa Romeo Giulietta vil have officiel præmiere i Danmark i august ved Copenhagen Classic Grand Prix og Alfa Romeo Klub Danmarks internationale træf.
 
 

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark