Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Interview med Alfa Romeos designchef
Fredag, 03 Juli 2009 21:11
   
Christopher Reitz, født i 1968 i Salzburg, studerede transport design på Art Center College i Vevey (Schweiz). Efter et par mellemlandinger i Japan og hos VW skiftede han i 1996 til Audi. I 1999 gik turen til London som studiechef hos Nissan.
Reitz blev i 2005 først chef for Fiat Stile og i 2008 blev han så designchef hos Alfa Romeo.

I et interview til det tyske blad Auto Zeitung løftede Alfa Romeos designchef, Christopher Reitz, lidt af sløret for hvilken retning udviklingen vil gå de kommende år.

Med sit internationale team på 120 personer har han på det sidste afsluttet de sidste finjusteringer af interiøret på den kommende Alfa Romeo Milano. På spørgsmålet om det så er den store berlina, Alfa Romeo 169, der så står for tur, var svaret "lad det komme som en overraskelse". Overraskelse, også ved designet? "Afgjort i detaljerne, men et decideret brud med den hidtidige linje vil være forkert. Vi skal føre Alfa Romeo bildt ind i fremtiden."

"Formerne skal være organiske og tilføje bevægelse i bilen. Overfladerne må hverken være kunstige eller overdrevene." Han er altså ikke den store tilhænger af "false og folder", som andre bilmærkers designerne ynder at bruge? "Jeg syntes godt om det BMW gør. Det passer rigtigt godt til mærket. Men til en Alfa Romeo hører elegante rundinger og klassiske flader. Bilen skal virke tidløs."

 
 
 

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark