Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Konkurrence
Søndag, 01 April 2018 00:00
Udfordring af din Alfa-viden


Konkurrencen fra Alfa Romeo NYT nr. 2/2018
 

Her ses et nærbillede af en Alfa Romeo.

Hvad hedder modellen?

Løsningen sendes til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis du skriver brev, så skriv til:
Erik Schifter-Holm
Solängen 51
S-23169 Skegrie

Vi skal have dit svar senest den 1. maj 2018, hvis du vil deltage i lodtrækningen.


Konkurrencen fra Alfa Romeo NYT nr. 1/2018

Til konkurrencen i sidste blad har vi modtaget ni svar, der alle er rigtige. Med et så lille antal besvarelser er der en ganske god vinderchance, og hvis man ikke kender eller kan finde svaret, er man velkommen til at komme med sit bedste gæt. Det "koster" kun en e-mail at deltage.

Den viste bil er en Alfa Romeo Alfetta 2.0 fra 1983, hvor plastrammen rundt om baglygterne mangler.

Lars Pehrsson skriver:
Modellen blev produceret fra 1972 til 1985 i et oplag på lige knap 476.000 stk. Modellen var den første serieproducerede transaksel-bil fra Alfa Romeo og dermed banebrydende ikke kun for Alfa Romeo, men også for hele personbilsmarkedet i 1972. Transaksel-begrebet dækker, som det sikkert er de fleste Alfister bekendt, over et princip, hvor motoren er placeret på langs mellem forhjulene, og kobling, gearkasse og skivebremserne er placeret mellem baghjulene. Denne konstruktion giver en optimal vægtfordeling på tæt ved 50:50 mellem for- og bagaksel og dermed grundlaget for sublime køreegenskaber. Fotoet i konkurrencen er en af de senere faceliftede modeller, idet den oprindelige Alfetta sedan fra 1972 til 1976 havde smalle baglygter og kromkofangere "rundt om hjørnet".

Lykkens gudinde har udtrukket en rigtig besvarelse, og den heldige vinder er:

Tage Hyldgaard-Jensen, Arden

Vi gratulerer med tre flasker italiensk rødvin.


 

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark